Një hap larg kandidatit të duhur

HR.com.al evidenton talentin e duhur për ofertat e tua të punës, duke ofruar një mënyrë të thjeshtë e të shpejtë publikimin e një vendi pune e për të gjetur kandidatë të kualifikuar.

Zgjidhjet tona

Rekrutim i Punonjësve

Headhunting Icon

Me ne në anën tënde nuk ke nevojë të mendosh për proçesin e përzgjedhjes. Përqendrohu në kompaninë tënde, ndërsa ne të ofrojmë kandidatin më të mirë.

Trajnime

Training Icon

Kurset e trajnimit përbëjnë mënyrën thelbësore për të përmirësuar efikasitetin e forcës tënde punëtore, me avantazhe për individët ambiciozë që dëshirojnë të mësojnë e të përmirësohen më tej.

Gjej punonjësin ideal

Find Resumes Icon

Baza jonë e të dhënave është në nivel të avancuar dhe orientuar drejt teknologjisë, të mundëson identifikimin e kandidatëve të kualifikuar sipas vlerave dhe parimeve të kompanisë tënde.

Nga kërkimi tek punësimi

Nga kërkimi në punësim, HR.com.al ju ndihmon nëpërmjet proçesit të automatizuar. Bashkëpunimi me ne garanton suksesin tuaj.

REGJISTROHU
Image

Kompani që besojnë tek ne

Kompanitë lider në tregun e punës në Shqipëri i besojnë HR.com.al për punësimet e tyre .