Me ne pranë do t’a keni më të thjeshtë të gjeni punën tuaj të ëndrrave.

Falë njohjes në mënyrë perfekte të tregut të punës e një rrjeti të gjerë kompanish që besojnë tek ne, mund të kesh akses në mundësi pune të pafundme.

Si të të ndihmojmë të gjesh një punë?

Kërko e Apliko

Headhunting Icon

Një mënyrë e thjeshtë dhe e shpejtë për të kërkuar pozicione pune të disponueshme, mund të gjesh lehtësisht një të tillë që i përshtatet eksperiencës tënde, aftësive dhe pritshmërive të tua.


Ngarko Cv-në tende

Training Icon

Formulari ynë online thjeshton ngarkimin ose dërgimin e CV-së tuaj. Nëse përmbush kërkesat do të kontaktohesh nga rekrutuesit e nga kompanitë që vizitojnë HR.com.al

Të punësohesh

Find Resumes Icon

Me një ambient modern, HR.com.al do të sjellë vende pune pranë kompanive të besueshme, që kanë një gamë të gjerë avantazhesh.


Hr.com.al të dërgon drejt hapi të ardhshëm në karrierë

Kemi eksperiencë në sigurimin e burimeve në ndihmë të individëve që kërkojnë punë, të kthehen në punë e të mbështesë të diplomuarit e rinj që hyjnë në botën e punës. Nëse ke nevojë për ndihmë për të gjetur një punë apo je duke kërkuar një eksperiencë të re pune, jemi këtu për ty.

REGJISTROHU
Image

Kompani që besojnë tek ne

Kompanitë lider në tregun e punës në Shqipëri i besojnë HR.com.al për punësimet e tyre .