Suksesi juaj, Misioni ynë

Kush jemi ne?

HR.com.al është një kompani ndërkombëtare për burime njerëzore që aktualisht po operon në tregun e punës në Shqipëri.
Ne synojmë që të përmbushim nevojat e klientëve tanë, duke punuar së bashku për rezultate të larta, përmirësimin e ambienteve të punës, dhe tejkalimin e pritshmërive. Jemi të frymëzuar për të qenë kompani lider në kërkim të punës dhe të vendosim lidhje ndërmjet punëdhënësve me kandidatëve potencial.

HR Image

Misioni ynë

Jemi të ndërgjegjshëm që secili individ është i veçantë ashtu siç janë edhe organizmat për të cilat punojnë.
Kompanitë kanë sukses, sepse individët që kanë ndajnë vlera e parime thelbësore.

HR Image

Pse HR.com.al

Ideja e HR.com.al është të ndryshojmë tregun të punës në Shqipëri dhe të krijojmë i një sistem të ri rekrutimi masiv, përzgjedhjeje dhe trajnimesh profesionale. Duam t'iu garantojmë akses tek mundësitë më të mira në tregun e punës, punëdhënësve dhe individëve që janë në kërkim të një pune.
Këto janë arsyet kryesore për të cilat dëshirojmë të përhapim shërbimet tona në Ballkan, duke iu ofruar kandidatëve tanë mundësi karriere të suksesshme e kompani me pjesëtarë tepër të kualifikuar. Mezi po presim të ndërtojmë marrëdhënie të rëndësishme partnershipi me ju. Jemi të bindur se të gjithë meritojnë mundësinë për të shijuar rrugën drejt suksesit.

Çfarë na diferencon

How we work image

Kërkimi

Kap mundësinë për të patur kandidatë tepër të kualifikuar. Njoftimet për punë të HR.com.al do të ndihmojnë informimin e punëkërkuesve për pozicionet vakante dhe do të merrni një numër të lartë kandidatësh për të përmbushur nevojat e kompanisë tënde.

How we work image

Lidhjet

Krijo lidhje të zgjuara nëpërmjet kërkimeve efiçente. Mund të kërkosh kandidatët e duhur në bazë të eksperiencës së tyre, pagën e përcaktuar, llojin e punës, lajmërimin e kërkesat specifike të kompanisë tënde.

How we work image

Mundësitë

Merr zgjidhje që do të mundësojnë informacione efikase. Ideja kryesore është të ndihmojmë klientët tanë për të pasur akses drejt një sasie të konsiderueshme të dhënash që do të ofrojnë mundësinë e seleksionimit të një numri të pafund kandidatësh.

How we work image

Ekspozimi

Headhunting merret me gjetjen e kandidatëve të duhur që janë kualifikuar për pozicione specifike pune, duke marrë në konsideratë vlerat kryesore e parimet e kompanisë.

How we work image

Targetim intelegjent

Duke targetuar në mënyrë të zgjuar, jemi në gjendje që të parashikojmë interesat e vizituesve të faqes tonë Web e për t’i drejtuar drejt ofertave të duhura në momente të përshtatshme.

How we work image

Rekrutimi Social

Rekrutimi Social është një metodë praktike për të gjetur talentet më të mirë e një element i rëndësishëm i HR.com.al. Rekrutimi Social u mundëson punëdhënësve jo vetëm një kërkim më të gjerë , por edhe kandidatëve gjetjen e punës së duhur.